Karácsony 2021

Szociális területen dolgozó kollégánk segítségével felkerestük az ország gyógypedagógiai intézményeit. Ahol a legnagyobb szükségét láttuk a segítségnyújtásnak, az az abaújkéri és a hozzá tartozó nagykinizsi és felsődobszai intézmények voltak.

Így 123 gyerek kezdett el rajzolni, vagy írni az angyalkáknak, hogy mire vágynak karácsonyi ajándékként. Alapítványunk hivatalosan alig két hónapja létezik és sikerült többszörösen hátrányos helyzetű, valamint sérült gyermeknek örömet, mosolyt csalni az arcára.

December 17-én pénteken, útra keltünk és a három intézmény összes gyermekét megajándékoztuk az Adományozók segítségével, akik közül szeretnénk kiemelni a Deák Udvarház dolgozóit és közülük is Deák Bence személyét, aki az AdOM csapatához csatlakozva hozta el a 123 gyermeknek saját készítésű finomságait….ahol a folyós karamellel díszített panna cotta külön meglepetés volt…sok-sok gyerek még nem is látott, nem hogy evett ilyen finomságot.

Az öröm leírhatatlan és felbecsülhetetlen érték, hogy ott voltunk és láthattuk……egyetlen üröm az örömben, hogy az Adományozóknak nem tudjuk átadni azt az érzést, amit akkor és ott éreztünk, azt a sok-sok örömet, amit ott láttunk, a tapsot és a meglepődést, hisz sokuk soha életében nem kapott még ajándékot….igazából, azt sem tudta, mi fog történni vele…..

Végtelenül hálásak vagyunk az AdOM minden szereplőjének és az Adományozóknak.

Kérlek Benneteket, Mindenkit és azt is, aki hozzájárult ehhez a sok örömhez, hogy ne felejtsétek el, nem csak a Karácsony van….ezeknek a gyerekeknek ott vannak a szürke hétköznapok, amikor is még több támogatásra szorulnak….ma még ünnepeljük az örömet és a sikert, de már mi készülünk a nyárra, amikor is minden vágyunk minél több sérült gyermek számára tábort szervezni….ez mind attól függ, mennyi pénzt tudunk addig összegyűjteni…kérlek, Te, aki olvasod –e sorokat, higgy és bízz bennünk, hogy adományod eljut a célszemélyhez és adj bátran, hogy sok-sok gyermek tudjon táborozni a nyáron.

Mi mindent megteszünk!

Ha teheted, segíts nekünk!