Tagok

Kuratóriumi tagok

dr. Erdélyi Zsolt

Elnök


Néhány évvel ezelőtt jogász végzettséget szereztem Budapesten, azonban a közigazgatási és anyakönyvi feladatok ellátása jelenti számomra a köz szolgálatát és azt a hivatást, amelyben kiteljesedhetek. Már majdnem egy évtizede Dabas Város Önkormányzatának köztisztviselői karját erősítem. Fontos számomra, hogy olyan tevékenységet is végezzek, amelyben emberekkel foglalkozhatok, és nekik örömet szerezhetek, így anyakönyvvezetői munkám során, mindig a maximális feladat ellátására koncentrálok. Tevékenységeim végzése közben, mindig az alábbi, II. János Pál pápától származó mottót tartom szem előtt: „Legyetek barátai azoknak, akiknek nincsenek barátai. Legyetek a családja azoknak, akiknek nincsen családja. Legyetek a társasága azoknak, akik kirekedtek minden közösségből.”

Azért vállaltam az alapítvány kuratóriumának elnöki tisztségét, mert vallom, hogy társadalmunk és szűkebb közösségünk, akkor lehet sikeres és prosperáló, ha a periférián és a nélkülözésben élő emberek életkörülményeit könnyebbé, egyszerűbbé tesszük, a saját magunk által teremtett lehetőségeket felhasználva. Meggyőződésem, hogy az AdOM Alapítvány mindezen célok elérésében, tevékenyen és kiemelkedő módon fog hozzájárulni.

Hargitainé Csendes Mónika

Alelnök


2001-ben végeztem szociálpedagógusként a Nyugat-Magyarországi Egyetemen. A gyermekvédelem több területén dolgoztam, jelenleg iskolai szociális segítő vagyok szentendrei oktatási-nevelési intézményekben. Három gyermekem van, mindhármukra nagyon büszke vagyok. A csodálatosan szép Szentendrei-szigeten élek a családommal, szabadidőmben sokat olvasok, színházba és koncertekre járok. Az AdOM Alapítvány céljait rendkívül fontosnak tartom, ezért örömmel csatlakoztam a munkájukhoz.

Volenszki Lilla

Titkár


Tanulmányaimat kommunikáció és média szakon végeztem a Budapesti Metropolitan Egyetemen, majd 2 évig az egyik legnagyobb kereskedelmi televíziónál dolgoztam segédszerkesztőként. Eközben elvégeztem egy rendezvényszervezői képzést, majd ezen a területen helyezkedtem el. Dabas Város Önkormányzatánál tevékenykedem, a kabinetiroda munkatársaként, ahol legfőbb feladatom a városi rendezvényeket szervezése. Emellett indítottam el saját vállalkozásom, melyben szintén rendezvényszervezéssel, illetve social media felületek kezelésével foglalkozom. Szabadidőben a szeretteimmel való minőségi együttöltött időre igyekszem koncentrálni, velük együtt élményeket szerezni, sokat nevetni és felejthetetlen pillanatokkal gazdagodni. Az AdOM Alapítványnak azért szeretnék a részese lenni, mert a munkám mellett, mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy olyan tevékenységet is végezzek, mellyel másoknak segíthetek. A rendezvényszervezésnél, a legfontosabb számomra, hogy az ügyfeleim olyan élménnyel távozzanak, amelyre ha visszaemlékeznek, mindig mosolyt csal majd az arcukra. Az alapítvány munkájában is az a célom, hogy az embereknek, akikkel kapcsolatba kerülünk az arcán örömöt, boldogságot és gondatlanságot lássak. Tudom, hogy az AdOM Alapítvánnyal ez megvalósulhat.

Alapító tagok

Fojta Piroska

Két felnőttkorú gyermekem van. Munkámat tekintve 25 éve vagyok vállalkozó, könyvelő irodát üzemeltetek, 15 fős szuper csapattal. Nagyon büszke vagyok az anyaságomra és a karrieremre egyaránt, sok segítőm volt az életben, akik nélkül nem sikerült volna. A segítségnyújtás gondolata évek óta munkálkodik bennem….aztán jött egy gondolat, adjunk neki „keretet”, keressünk meg több hasonló gondolkodású embert, tömörüljünk egy alapítványba és együtt biztos többet, jobban tudjuk az erőforrásainkat hasznosítani…és alig pár év…és megszületett az AdOM Alapítvány….nekem a harmadik gyermek igazából a feladat az, amit egész életemben csinálok, összekapcsolni, összehozni a megfelelő embereket. Az alapítvány célja, hogy összekapcsolja a különböző társadalmi rétegeket, a segíteni tudót és akarót a segítségre vágyóval. A saját kis mikro környezetünkben egyensúlyt teremteni, harmóniát, az empátia életérzés rezgésének emelésén munkálkodni. Hiszem, ha sok-sok mikro környezetben munkálkodnak hasonló elvek mentén, akkor az valahol összeadódik…és létrejön az egyensúly. Hiszek benne, hiszek az AdOM-ban és az alapítványban összekapcsolódott emberekben.

Molnár Krisztina

1969.11.13-án születtem Budapesten. Három csodás fiú anyukája vagyok. A közgazdasági tanulmányaim után szervezetfejlesztést és üzleti mentorálást tanultam. 18 évig gazdasági tanácsadóként tevékenykedtem. Ezután 8 évig egy svájci turisztikai cég egyik értékesítési vezetőjeként a munkatársaim/partnereim fejlesztése, mentorálása volt a feladatom. Ezt a tudást és tapasztalatot viszem tovább most az egészség területén. Amire büszke vagyok, a gyerekeim és az emberi kapcsolataim. Az a küldetésem, hogy a lehető legjobb hatással legyek a környezetemre! Mindig is érzékeny voltam mások nehézségei, problémái iránt. Több évtizede támogatok különböző szervezeteket és jótékonysági akciókat. Kifejezetten örülök, hogy az AdOM alapítvánnyal megbízható kereteken belül, hatékonyabban tudom ezt megtenni. Az a tapasztalatom, hogy nagyon nagy szüksége van a támogatásra a nehéz körülmények között élő vagy beteg gyerekeket nevelő családoknak. És nagyon fontos, hogy az AdOM alapítvánnyal biztosan oda jut a támogatás ahol a legnagyobb szükség van rá.

Pongrácz Henrietta

1974.06.14-én születtem Szabadszálláson. 2006-ban született, Damian nevű fiú gyermekemet egyedül nevelem. 1992-ben érettségiztem Budapesten, külkereskedelmi szakon. 25 éve az építőiparban tevékenykedem hideg- es melegburkolatok projekt szintű kereskedelmével foglalkozom. 2020-ig Magyarország legnagyobb kivitelező cégének voltam a kizárólagos beszállítója. Kiemelkedő referenciamunkáim: Parisi Udvar Hotel, Clark Hotel, Groupama Stadion, Dagály Úszó Aréna, HillSide Irodaház, BudaPart társasházak és irodaházak, stb. Jelenleg két, saját céget vezetek, melyek közül az egyik a kereskedelmi tevékenységet folytatja, a másik saját beruházású építőipari kivitelezeseket végez. Amire büszke vagyok, az a gyermekem és az emberi kapcsolataim. Alapvetően szeretek másoknak segíteni. Ha szembejön egy probléma, rögtön a megoldáson gondolkodom. A különböző fórumokon történő jótékonykodás folyamatosan része az életemnek. Örülök, hogy az AdOM alapítvánnyal megbízható kereteken belül, szervezetten, egy-egy kiemelt projektre koncentráltan, hatékonyabban tudom ezt megtenni. A beteg gyerekek, mélyszegénységben elő családok támogatása mellett személyes preferenciám az egyedülálló anyák és családjaik mindennapjainak megkönnyítése. Saját tapasztalatom, hogy szinte semmilyen védőháló nincs az ebbe a kategóriába tartozó nők és gyermekeik számára. Bízom benne, h az AdOM alapítvány munkája által bevont támogatók segítségének köszönhetően ez a helyzet jobbá tehető jónéhány család számára és mindennapi gondjaik enyhítésével a gyerekek jövője több lehetőséget tartogat számukra a kitörésre.

Horváth-Türk Erika

Kemecsén születtem, 1972.04.01-én. Két fiam van, 11 és 12 évesek. Közgazdász, Könyvvizsgáló, Adószakértői képesítéssel rendelkezem. 28 éve könyvelőirodát üzemeltetek, társaságok, vállalkozók részére végzünk számviteli szolgáltatást, és én jómagam ezeken kívül még könyvvizsgálattal és adószakértéssel is foglalkozom. Amire büszke vagyok, a gyerekeim valamint, a nagyon sok jó baráti, munka és emberi kapcsolatom. Nagyon szeretek segíteni, folyamatosan támogatok alapítványokat, akik beteg gyerek gyógyításában részt vesznek. Bízom abban, hogy az AdOM Alapítványban részt vevők, támogatók segítségével rászoruló családok, gyerekek egészségét, életét, tanulását tudjuk segíteni.

Richlik Judit

1990.07.17-én születtem Budapesten. 2017-ben született, Panna nevű kislányunk, Noémi a férjem előző házasságából 2010-ben és 2021-ben jött világra kisfiunk Iván. 2011-ben végeztem kosárlabda szakedzőként, majd 2013-ban sportszervező-menedzserként. Kislányom megszületéséig a sport világában dolgoztam, iskolában testnevelőként és Hernád Önkormányzatánál sportszervezőként. 2020-ban valóra vált egy álmom, megnyithattam saját gyermekruha boltomat, egy prémium minőségű spanyol márkával. Számomra a legnagyobb öröm, ha a családom boldog, mindig erre törekszem.

Fontosnak tartom, hogy segítsek másokon és visszaadhassam azt a sok jót, amit én is kapok.

A beteg gyerekek, mélyszegénységben élő családok támogatása számomra nagyon fontos csakúgy, mint megteremteni azoknak a csemetéknek a jobb életminőségre való esélyt, akiknek nincs lehetőségük a körülményeik miatt. Úgy gondolom ezek a gyermekek, egy kis segítséggel bármire képesek lehetnek.

Támogatási lehetőségek

  • Bankszámlára való utalással – 10103829-69559500-01005005
  • Adója 1%-ának felajánlásával
  • Alapítvány nevére szóló csekkel
  • Tárgyi adománnyal
  • Felajánlással
  • Ingatlan vétellel és eladással
E-mail: