Bemutatkozás

Nyolcfős alapítólétszámmal rendelkezünk,

melynek tagjai teljesen civil, átlagos foglalkozást végeznek, és nem vettek még részt alapítványi munkálatokban, ezért természetesen bárki, aki azonosulni tud gondolatainkkal, vagy bármilyen módon velünk együtt szeretne adni, az a kapcsolat fül alatt megtalálhatja elérhetőségeinket. Alapítványunk harmadik éve működtetjük, így mondhatjuk még mindig gyerekcipőben járunk, de annál nagyobb lelkesedéssel keressük a lehetőségeket, hogy a lehető legjobban és a legtöbb pozitív élménnyel tudjuk a felvállalt feladatainkat elvégezni.

Adj, hogy kaphass!

Elindulásunkhoz készítettünk egy öt éves tervet, melyben összefoglaltuk szívügyeinket, melyek első periódusunk célkitűzéseit tartalmazzák, ezek a céljaink fülre kattintva olvashatók. Ha bárki úgy érzi, hogy ezek bármelyike az ő szívéhez is közel áll, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt tudjuk a segítséget eljuttatni a megfelelő helyre, és közösen tudjunk adni.

Alapítványunk évértékelő rendezvényének hatalmas szerepe van. Minden évben újra és újra megtartjuk ezt az eseményt, hogy fő támogatóinkat vendégül láthassuk és személyesen összefoglalhassuk az elmúlt év sikereit, tapasztalatait és a jövőbeni terveinket. Fontosnak tartjuk, hogy támogatottjaink számára nyújtott segítségünk ne csak egyszeri, anyagi támogatás legyen, hanem segítő kezet nyújtsunk, melybe belekapaszkodva, hosszú távon változtathatnak életminőségükön. Nem csak pénzbeli juttatással tudunk segíteni embertársainkon, hanem tárgyi, szellemi, lelki, egészségügyi, célzott utalvány és ösztöndíjak formájában is szeretnénk támogatást nyújtani. Reméljük, hogy kis bemutatkozásunk után te is adsz, hogy kaphass.

Támogatási lehetőségek

  • Bankszámlára való utalással – 10103829-69559500-01005005
  • Adója 1%-ának felajánlásával
  • Alapítvány nevére szóló csekkel
  • Tárgyi adománnyal
  • Felajánlással
  • Ingatlan vétellel és eladással
E-mail: