A FRADINÁL JÁRTUNK!

Októberben közel harminc hátrányos helyzetű gyermeket vihettünk el a Ferencváros csapatához a Groupama Arénába. A program tartalmazta a múzeum és stadionlátogatást, egy edzés megtekintését és találkozást a labdarúgókkal.

A kiránduláson résztvevő gyerekek nagyrésze maguk is focizik. A srácok már a múzeumban nagyon érdeklődőek voltak, rengeteget kérdeztek a kupákról, díjakról, játékosokról. Hihetetlen volt látni az arcukat, amikor beléphettek a kedvenceik öltözőjébe, amikor ráléphettek a pályára és amikor érezhették közvetlen közelről, hogy milyen hangulatot áraszt egy ekkora stadion. A szemükből sugárzó boldogság akkor érte el a csúcspontot, amikor a program végén személyesen is találkozhattak a Fradi játékosaival. Számunkra, akik a program szervezésében részt vettünk leírhatatlan érzés volt látni az örömüket.

A napot egy közös mekizéssel zártuk, ahol mindenki izgatottam beszélte meg a friss élményeket.

Köszönjük az együttműködést a Market Építő Zrt. csapatának, a Ferencvárosi Torna Clubnak és az McDonald’s-nek, támogatásuk nélkül ez a különleges, izgalmakkal teli nap nem jöhetett volna létre.