Rólunk írták

“Társaságaink és jómagam azért támogatom az alapítványt, mert azt gondolom, hogy a rászoruló, beteg vagy egészséges gyerekek, önhibájukon kívül kerülnek, vagy kerültek olyan helyzetbe, amiről Ők nem tehetnek, mivel még nem irányíthatják a saját életüket. A betegen születettek, vagy megbetegedet gyerekekről nem is beszélve. Nagyrészük sajnos folyamatos felügyeletre, irányításra szorul majd egész életében. Ezen gyerekek, családok, ilyen nehéz helyzetben élőkkel foglalkozó intézmények, mindig is nehéz anyagi helyzetben voltak, vannak. Remélem, hogy egyszer az olyan helyzetben, pozícióban, hatalmon lévő emberek nem csak felismerik, hanem érdemben fel is emelik, és azon a szinten tartják ezt a réteget, ahol annak lennie kellene! Nem csak karácsonykor, vagy néhány rendezvényre, táborra szűkítve a gondoskodást. Addig viszont azt gondolom, hogy az ilyen és hasonló, tiszta, átlátható, minden politikaivonaltól, befolyástól mentes alapítványokat, mint az AdOM támogatni kell! Nézzünk magunkba, és lássuk be, hogy például egy nyári táboroztatás során egy fő költsége kijön annyiból, mint egy 4 fős étkezés egy középszíntű étteremben, vagy egy újabb x-edik cipő, ruhadarab stb. Álljunk meg egy pillanatra, gondolkodjuk el és adjunk, ha tudunk, és legyünk hálásak, hogy mi olyan helyzetben vagyunk, hogy ezt megtehetjük! Szerintem elképzelni sem tudjuk, hogy mit érezhetnek azok, akik a mi adományainkból, élményekhez juthatnak. Azt hiszem, mi egy ötcsillagos nyaralóhelyen sem érezzük ugyanazt, mint Ők például egy Balatoni táborban. Soha nem tudni mit hoz még az élet. Kerülhetünk még mi is olyan helyzetbe…”

Támogató, Dabas

“Támogatom, mivel a támogatások 100%-a jó célra megy. Az alapítvány felfogása és hozzáállása az emberekhez példaértékű és embercentrikus. Maximális figyelemmel és odaadással fordulnak a segítséget kérők felé, valamint szeretettel és hálával fordulnak az emberek felé.Támogatom az elhivatottságukat az elesettek felé és maximális bizalmat szavazok az alapítvány számára.”

Támogató, Dabas

„Az AdOM egy olyan közösség, amely mellé büszkeséggel állok be. Itt érzem, hogy a segítségem a megfelelő helyre megy, azoknak, akiknek igazán szükségük van rá. Jó érzés, hogy ha csak egy picit is, de nyomot hagytok a jövő nemzedékének előmenetelében. Hálás vagyok, hogy részese lehetek egy olyan élménynek, ami érezhetően hozzájárul egy szebb jövő kialakításához.”

Támogató, Dabas

“Támogassuk! Itt ez a rendezvény, látom, hallom, nézem a képeket, a mosolygó arcokat! Beszélgetek fantasztikus, elhivatott emberekkel! Ez egy nagyszerű csapat, fantasztikus célokkal! Tehát ADOM!!! Mindenkinek ADOM! Sok sikert és sok boldog arcot kívánok az AdOM Alapítványnak.”

Mariann, Ócsa